Pasta? Ja, da past!

image_pdfimage_print

Onze school organiseert een take-away op zaterdag 24 april. Door de verkoop van verse bereide pasta (€11/€13 – in samenwerking met ’t Apostelken), heerlijke desserten (€3 – in samenwerking met Zuivelhoeve Keymeulen), een gevarieerde aperitiefbox (€11 – olijven, 2 tapenades, naanbrood en nootjes) en daarbij horend lekkere Italiaanse wijnen (€18 Prosecco – €11 wit/rood/rosé), hopen we verder te kunnen investeren in de aanleg van onze speelplaatsen.

Bestellen kan via onderstaand formulier:
https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=9elNOebzN0GciG4_lRM5uMysRtcztEFGi0-sHOaMKRBUNk1TREQ0QjRDN0ZSQk5VS0hESFA4UTJDNS4u

Gelieve na het invullen van het formulier onmiddellijk de betaling over te maken. Dit kan door te storten op rekeningnummer BE07 7330 5521 6066 met vermelding van Pasta, de naam en klas van de leerling. De bestelling wordt pas in orde gebracht na de betaling.

Wij organiseren een coronaproof afhaalmoment. U kan de bestelling afhalen op zaterdag 24 april, op het door u gekozen tijdslot, in de humaniora afdeling van onze school (Pontstraat 11).

Wij danken jullie van harte om onze school te steunen!

Scroll naar top