1

“Ik word graag gezien”

BSP krijgt hesjes van Ouderraad en Anna Pops. Nu de donkere dagen officieel begonnen zijn, is de zichtbaarheid van onze kinderen in het verkeer cruciaal! Daarom wilde de Ouderraad graag hesjes schenken aan de school, zodat iedere klas goed zichtbaar op uitstap kan. Hiervoor sloegen we de handen in elkaar met Tina, mama van Fauve (5C) en Loïs (3C) en zaakvoerder van Anna Pops, een kinderschoenen en -kledingwinkel in Aalst, vlakbij het Stadspark.

Vandaag – woensdag 28 oktober – overhandigden we, samen met enkele kinderen, dan ook graag 430 fluohesjes met het opschrift “Ik word graag gezien”, aan onze nieuwe directeur, mevrouw Daphne Collijs. Deze hesjes krijgen de kinderen niet mee naar huis maar ze blijven in de klas ze ze hopelijk snel kunnen gebruiken voor leuke klasuitstappen.

Ook “Het Laatste Nieuws” ziet ons graag!

https://www.hln.be/aalst/anna-pops-en-ouderraad-schenken-430-fluohesjes-aan-leerlingen-basisschool-sjc-pontstraat~ab09e4ce/?fbclid=IwAR3bfIkdh6KwNH6u-WEFqyuZEzQDA4DrwNjMwvXqro7yJJFM4w20aXW-p9o&referrer=https%3A%2F%2Fl.facebook.com%2F