Graag stel ik mij even voor…

image_pdfimage_print

Graag stel ik mij even voor: Ik ben Daphne Collijs en vanaf 1 september 2020 ben ik het nieuwe aanspreekpunt als directeur in Basisschool Pontstraat.
“School maken doen we SAMEN!”

In deze uitdagende tijden, staan ons gemotiveerd team en ikzelf alvast klaar om er een “MAGIS” schooljaar van te maken.
Samen met het team streef ik kwaliteitsvol onderwijs aan te bieden, waarbij de belangen van het kind centraal staan. Alle kinderen verdienen educatie te krijgen binnen een cultuur aangepast aan hun leefwereld, in een geest van geborgenheid, waar het welbevinden van een leerling primeert.
Iedere leerling is anders, heeft kwaliteiten, talenten en dromen. De verwezenlijking daarvan vraagt om uitdagende leertrajecten, die de leerling moet prikkelen om uit te munten waarin hij of zij kwaliteiten heeft.

Onze school wil een plaats  zijn die haar leerlingen een prettige, leerrijke en aangename omgeving aanbiedt met als doel:
“Een brede basis bouwen die hen alle kansen geeft om verdere studies succesvol aan te pakken.”

Wij kijken er naar uit om jullie te ontvangen!

Scroll naar top